fejléc mihő

2011. február 17.

A közbeszerzési eljárás során legkedvezőbb ajánlatot adó Jánosik és Társa ikft-vel a vállalkozási szerződés aláírásra került.


2011. március 2.

A MIHŐ Kft. a vállalkozó részére a munkaterületet átadta, aki a felvonulási létesítményeinek és kivitelezéshez szükséges anyagoknak a leszállítását megkezdte.


2011. március 9.

Vállalkozó az épület északi homlokzatán megkezdete a nyílászárók cseréjét.


2011. március 10.

Vállalkozó az épület északi, déli és észak-keleti oldalán megkezdte az állványozási munkákat, a homlokzaton lévő, hőszigetelést akadályozó tárgyak, eszközök leszerelését, áthelyezését (céges táblák, csatornák, villámhárítók).


2011. március 11.

Vállalkozó az épület északi és déli homlokzatainál befejezte a nyílászárók cseréjét, azoknál a belső helyreállítási munkákat végzi (takarózás, könyöklő elhelyezés, helyreállítás, festés).


2011. március 18.

Vállalkozó az épület keleti homlokzatán a főbejárattól északra eső nyílászárók cseréjét befejezte, a belső helyreállításokat végzi.


2011. március 21.

Vállalkozó megkezdte az épület északi homlokzatának hőszigetelési munkáit.


2011. március 22.

Vállalkozó befejezte az északi és déli homlokzatok hőszigetelését.


2011. március 24.

Elkészült az északi és déli homlokzatok hőszigetelésének dűbelezése, glettelése, valamint befejeződtek a keleti homlokzaton a nyílászáró cserék. Vállalkozó az elkészült nyílászáró cseréknél a belső helyreállítási munkákat végzi.


2011. március 25.

Az irodaépület északi és déli homlokzatának színezése elkészült, megkezdődött a nyugati homlokzaton a nyílászárók cseréje.


2011. március 28.

Az épület déli homlokzatánál felállított állványzat bontása és keleti homlokzatra történő áthelyezése folyik, valamit az épület észak-keleti oldalán megkezdődött a hőszigetelési munka. A nyílászáró cserék folyamatosan zajlanak.


2011. március 31.

A keleti homlokzaton elkészült a hőszigetelés. A nyílászáróknál megkezdődött a spaletta befordulások szigetelése, az elkészült hőszigetelés rögzítése (dűbelezés).


2011. április 1.

Az épület nyugati homlokzatán is elkészült a nyílászárók cseréje, ezzel az irodahelyiségeknél 100%-ban megtörtént azok cseréje.


2011. április 8.

Elkészült a pincehelyiségeknél a nyílászárók cseréje. A keleti homlokzat színezéshez szükséges előkészítése megtörtént.


2011. április 14.

A keleti homlokzat színezése elkészült, megkezdődött az állványzat nyugati homlokzatra történő áttelepítése és a bejárati nyílászárók cseréje.


2011. április 18.

Elkészült a lépcsőházi ablak (függönyfal) cseréje, a nyugati homlokzat hőszigetelése zajlik.


2011. április 28.

Kivitelező befejezte a nyugati homlokzat hőszigetelését, a színezéshez szükséges előkészítési munkák folynak. A legfelső, zárófödém hőszigetelése megtörtént. Elkészült a két szélfogónál a nyílászárók cseréje, ezzel a nyílászárók cseréje 100%-ban elkészült, a belső helyreállítási munkák történnek.


2011.május 5.

Elkészült a nyugati homlokzat színezése is, ezzel a külső kivitelezési munkák befejeződtek, a homlokzati állványok elbontása megtörtént. Kivitelező a belső helyreállítási munkákat és a külső tereprendezési feladatokat végzi.


2011.május 13.

Mai napon Bencsik János a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium klíma és energiaügyért felelős államtitkár Miskolcra látogatott. A látogatás folyam államtitkár úr részvételével, a MIHŐ Kft. központi telephelyén ünnepélyes keretek között átadásra került az irodaépület korszerűsítésének programja.


lábléc miskolc NFÜ miskolc holding